Corona-virus

Beste ouders,

Wij zijn beland in een situatie waar wij allen van geschrokken zijn. Wij hebben onze deuren moeten sluiten en mochten alleen kinderen opvangen van ouders met een vitaal beroep. Wij hebben zelfs een ouder verloren aan het virus. Wij leven erg mee met de nabestaanden en wensen hun alle geluk en liefde toe.

In de tussentijd heeft de Mickey & Minnie Club team niet stil gezeten. Er hebben aanpassingen plaats gevonden zoals bijv. in de keuken. Deze is nu voorzien van hele kleurrijke kleuren en een mooie vloer. Er is nieuw educatie-materiaal en een andere inrichting op de muren. Ook hebben wij voldoende tijd gehad om alle kindjes na te lopen, plannen op te stellen en nu weer lekker aan de slag te gaan.

Wat hebben wij de kindjes gemist!! Wij zijn hartstikke blij dat we eindelijk weer open mogen en uw kindje weer terug gaan zien. Voor u als ouder zijn er ook nieuwe regels, deze worden persoonlijk naar u toegezonden. Wij snappen dat het allemaal heel streng is, en heel formeel, maar voor de veiligheid van uw kind moeten wij dit aanhouden. Wij vragen hierom om uw begrip.

Graag hopen wij de kindjes allemaal weer te zien op maandag 11 mei 2020!!

Graag willen wij u er ook op attenderen dat onze sluitingsweek van woensdag 29 juli 2020 t/m 5 augustus 2020 zal zijn. Let op! Donderdag 6 augustus en vrijdag 7 augustus 2020 zijn wij weer gewoon open!

Groeten, De Mickey & Minnie Club team!

Deel deze pagina op:

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Site